Tere, filmisõber!

PÖFFi hundikiri toob oma lugejateni kõige värskema ja põnevama info, uudised ja filmisoovitused nii festivalilt kui ka lähemalt ja kaugemalt filmimaailmast. Ikka selleks, et esimesena olulisemaga kursis olla.

Kui novembrikuus toimub põhifestival PÖFF koos alafestivalide noorte- ja lastefilmide festivaliga Just Film, lühifilmide ja animatsiooni festivaliga PÖFF Shorts, Ida-Virumaa filmifestivaliga Kinoff ning regiooni suurima filmitööstusüritusega Industry @ Tallinn & Baltic Event, siis aasta ring toimetavad Kumu Dokumentaal ja harufestivalid HÕFF (Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festival – aprill), Tartuff (PÖFFi armastusfilmide festival Tartus – august) ja NÖFF (Naiste Ööde filmifestival Raplas ja Märjamaal – märts). Ka nende parimad palad koondame kokku uudiskirja. 

Uudiskiri ilmub septembrist juunini regulaarselt kord nädalas, PÖFFi toimumise ajal tihedamalt, suvekuudel rahulikumalt.

Igal ajal on võimalik uudiskirjast loobuda ja vastavaid seadistusi muuta uudiskirjade jaluses. PÖFFi privaatsustingimuste kohta saate lugeda siit.

Uudisteni!
* tähistused vajalikud
palun sisestage oma e-posti aadress

Kui soovite, et saaksite meilt turunduslikku infot ka teisi kanaleid pidi, siis märkige vastavate kanalite ette linnuke. Kui soovite saada vaid uudiskirja, siis valige "Ainult uudiskiri"